Bandera negra amb estel blanc estelada mida normal

100cm x 70cm.

La bandera porta una Creu en aspa blanca al centre sobre camp negre, amb addició de l’estel de cinc puntes a la banda del pal i alineada en paral·lel al costat de l’aspa i a l’alçada del seu vèrtex.

15,00 €
Guia de talles

Aquest quadre de mides és el que fem servir per a la majoria de samarretes, però treballem amb altres fabricants que poden utilitzar mides diferents. Comproveu el quadre de talles que apareix a sota de cada producte i, si teniu alguna pregunta, no dubteu a enviar un correu a [email protected]

També ens podeu trucar al 972 049 513 (horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h).

Mides samarretesMides de les dessuadoresMides xandallsDessuadora skaMides samarretes de tiresMides de les HarringtonsMides dels paraventsMides de les bombersMides polos

Disponible
Descripció

La Creu s’inspira en la creu decussada del martiri de Santa Eulàlia, copatrona de Barcelona, i que ja figura en l’estendard històric que també han recuperat l’ajuntament de Barcelona i l’associació de recreació històrica de la Coronel·la.

Les seves mides són de 100cm x 70cm. Disposa d'una beina o forat per portar-la amb pal i una beta a cada extrem per poder-la lligar on calgui.

La Bandera Negra certificada està patentada per la Fundació Reeixida. ©Disseny registrat

Detalls del producte
Comentaris
No hi ha comentaris
Productes relacionats
10,00 €
Bandera amb quatre vetes per poder-la penjar al balcó a mode de domàs. FCK Corona! 100 x 70 cm

Configuració

Compartir

Menú