Samarreta Negra Rosa & Angela & Clara & Aleksandra

Noms imprescindibles de la lluita feminista!

Més detalls

15,00 €

Guia de talles

    Rosa Luxemburg (Róża Luksemburg, en polonés) (Zamość, 5 de març de 1871 - Berlín, 15 de gener de 1919) fou una militant i teòrica marxista, socialista, comunista i revolucionària alemanya. Nascuda en el si d'una família jueva de Zamość, a la Polònia sota l'ocupació de l'Imperi Rus, era la petita de cinc germanes.

    Angela Yvonne Davis (Birmingham, Alabama, Estats Units, 26 de gener de 1944) és una política marxista, activista afroamericana i professora de filosofia de la Universitat de Califòrnia a Santa Cruz, als Estats Units.

    Clara Zetkin, Clara Eissner de fadrina (Wiederau, Saxònia, 5 de juliol de 1857 - Moscou, 20 de juny de 1933) fou una política socialista alemanya molt influent i lluitadora pels drets de la dona. Destacà en l'organització del Sindicat d'Enquadernadors de Stuttgart i en el Sindicat de Sastres i Modistes.

    Aleksandra Mikhàïlovna Kol·lontai (en ucraïnès: Олександра Михайлівна Коллонтай; en rus: Алекса́ндра Миха́йловна Коллонта́й; nascuda Aleksandra Mikhàïlovna Domontóvitx, Алекса́ндра Миха́йловна Домонто́вич) (Sant Petersburg, 31 de març del 1872 (19 de març del calendari julià) - Moscou, 9 de març de 1952) fou una revolucionària comunista russa, d'origen cosac. Inicialment va militar a la facció menxevic, moderada i minoritària, i des del 1914 a la bolxevic, radical i majoritària.

30 altres productes de la mateixa categoria: