Samarreta Berta Cáceres vs capitalisme

Mentre tinguem capitalisme, aquest planeta no es pot salvar perquè és contrari a la vida, a l'ecologia, a l'ésser humà, a les dones.

Berta Cáceres. 1971-2016

Il·lustració de @_sisaco_

Cotó orgànicSense explotació

15,00 €
Guia de talles

Aquest quadre de mides és el que fem servir per a la majoria de samarretes, però treballem amb altres fabricants que poden utilitzar mides diferents. Comproveu el quadre de talles que apareix a sota de cada producte i, si teniu alguna pregunta, no dubteu a enviar un correu a partisano@partisano.cat

També ens podeu trucar al 972 492 393 (horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h).

Mides de les samarretesMides de les dessuadoresMides xandallsDessuadora skaMides de les samarretes de tiresMides de les HarringtonsMides dels paraventsMides de les bombers

Color
  • Negre
Talla
Disponible
Descripció

Berta Isabel Cáceres Flores (La Esperanza, Hondures 4 de març de 1971 - La Esperanza, 2 de març de 2016) fou una activista ambientalista i a favor dels drets de les persones indígenes d'Hondures i pertanyent al grup humà lenca. Membre de COPINH (Consell Cívic d'Organitzacions Populars i Indígenes d'Hondures) organització en què participava activament i que avui segueix amb la seva lluita i reclamant justícia per la Berta. Guanyà el Premi Goldman del Medi Ambient. Liderà una campanya per a la paralització de la construcció d'una presa a Hondures. Va rebre amenaces a causa del seu activisme. Morí assassinada malgrat la petició de protecció realitzada per l'ONU.

Text parcialment extret de la Viquipèdia.

Detalls del producte
Comentaris
No hi ha comentaris
Productes relacionats
15,00 €
Disseny de'n Xarly @dissenyslluita. Fotografia de la guerra civil, on utilitzaven tots els vehicles disponibles per fer front a l'enemic.  Serigrafia a tres tintes sobre samarreta de cotó 100%.
15,00 €
Símbol feminista amb un puny clàssic i textura floral. Serigrafiada a una tinta sobre samarreta de cotó 100%.

Configuració

Compartir

Menú