Avís legal

Actualitzat el 04/06/2018 a les 07.38 Versió: 1
El present avís legal (en endavant, l'"avís legal") regula l'ús del servei de comerç electrònic (en endavant, "comerç electrònic") de PARTISANO.CAT, amb domicili social a Can Pellicer, s/n 17150 Sant Gregori, B-17839911.


Legislació
Amb caràcter general les relacions entre PARTISANO.CAT amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en el comerç electrònic, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyola.
Les parts renuncien expressament al fur que els pogués correspondre i se sotmeten expressament als Jutjats i Tribunals de Girona per resoldre qualsevol controvèrsia que pugui sorgir en la interpretació o execució de les presents condicions contractuals.


Contingut i ús
L'usuari queda informat, i accepta, que l'accés al present comerç electrònic no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb PARTISANO.CAT.
El titular del comerç electrònic no s'identifica amb les opinions bolcades en el mateix pels seus col·laboradors. L'empresa es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu comerç electrònic, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats en els seus servidors.


Propietat intel·lectual i industrial
Els drets de propietat intel·lectual del contingut del comerç electrònic, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de PARTISANO.CAT i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts del seu comerç electrònic ni encara que se citin les fonts, excepte consentiment per escrit de PARTISANO.CAT. Tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts en el comerç electrònic de l'empresa són propietat dels seus propietaris i estan protegits per llei.


Enllaços (links)
La presència d'enllaços (links) en el comerç electrònic de PARTISANO.CAT tenen la finalitat merament informativa i en cap cas suposen suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.

de francEnviaments de franc:

Si l'import de la comanda és igual o superior a 60€ ens fem càrrec de les despeses d'enviament dins la península!

Pels enviaments a les Illes Balears i les Canàries a partir de 80€. A Europa a partir de 100€.

-

enviamentsEnviaments i terminis d’entrega:

ATENCIÓ: durant el mes de desembre i principi de gener les empreses de transport tenen molta càrrega de feina i els terminis d'entrega es poden allargar una mica, fes les comandes amb temps.

Les comandes s’envien cada dia (laborables) per missatgeria urgent. Rebreu un correu de confirmació quan la vostra comanda hagi estat enviada i partir d'aquest moment us arribarà el paquet a casa en un màxim 48 hores (laborables).

El cap de setmana no s’envia ni es reparteix.

Els enviaments a les Illes Balears es fan per missatgeria i tarden uns 8 dies a arribar.

Si sou de fora de l’Estat o de les Canàries, necessitem que ens poseu el número de carnet o passaport, ja que cal fer factura i el temps d'entrega pot anar dels 10 als 20 dies.

devolucionsCanvis i devolucions:

Per telèfon al 972 049 513 (de dilluns a divendres de 9 a 14h) o per correu electrònic a info(arrova)partisano.cat.


Si algun producte no és com pensàveu o la talla no és correcta, no hi ha cap problema per fer un canvi o per recuperar els diners. Teniu un termini de tres setmanes des que rebeu el paquet.

A sota dels productes hi ha un quadre amb les mides de les talles. Si el canvi és perquè la mida no us va bé, però les mides estan indicades al web, les despeses de l’enviament de tornada i el nou enviament van a càrrec vostre.

Si el canvi és per un error nostre o per algun defecte en el producte, nosaltres assumim totes despeses.

No es canviarà cap producte que hagi estat utilitzat o amb algun defecte causat pel client (com ara roba que s'hagi rentat o utilitzat).

També podeu canviar els productes a les nostres botiges.