Samarreta No Passaran! Negra

Ara i sempre contra el feixisme! Samarreta negra estampada amb tinta negra, discreta però contundent! També disponible en color gris, molt més contundent!

Samarreta de cotó 100% 

16,00 €
Guia de talles

Aquest quadre de mides és el que fem servir per a la majoria de samarretes, però treballem amb altres fabricants que poden utilitzar mides diferents. Comproveu el quadre de talles que apareix a sota de cada producte i, si teniu alguna pregunta, no dubteu a enviar un correu a hola@partisano.cat

També ens podeu trucar al 972 049 513 (horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h).

Mides samarretesMides de les dessuadoresMides xandallsDessuadora skaMides samarretes de tiresMides de les HarringtonsMides dels paraventsMides de les bombersMides polos

Color
  • Negre
Talla
Darreres unitats en estoc
Descripció

Ara i sempre contra el feixisme!

«No passaran!» (francès: «Ils ne passeront pas», castellà: «¡No pasarán!», anglès: «They shall not pass», alemany: «Sie kommen nicht durch», jiddisch:«זײ װעלן ניט דורכגײן») és l'eslògan emprat per a expressar la determinació de defensar una posició contra l'enemic. La primera referència que se'n té és de la Batalla de Verdun a la Primera Guerra Mundial, pronunciada pel general francès Robert Nivelle (tot i que hi ha qui l'atribueix al seu comandant, en Philippe Pétain). Apareixerà després en cartells propagandístics, com el d'en Maurice Neumont després de la Segona Batalla del Marne, amb la forma «On ne passe pas!», que serà l'adoptada a les plaques dels uniformes de la Línia Maginot.

Dolores Ibárruri (La Pasionaria, una de les fundadores del PCE) la va tornar emprar més tard durant l'assetjament de Madrid, a la Guerra Civil Espanyola (1936-1939), sota la forma castellana «¡No pasarán!». Ha arribat a ser un eslògan internacional antifeixista i encara ara s'empra en els cercles polítics de l'esquerra.

Sovint s'ha respost a aquesta expressió amb un «Passarem». La resposta de la dreta «Hemos pasado» és del general Francisco Franco, quan les tropes rebels varen aconseguir entrar finalment a Madrid, i amb aquest títol la cantant Celia Gámez va gravar un xotis en què es fa burla del "¡No pasarán!" republicà.

Text extret de la Viquipèdia

El disseny d'aquesta samarreta és de l'Alhama Molina, podeu trobar més creacions seves a instagram.com/alhamamolina

Detalls del producte
Comentaris
No hi ha comentaris
Productes relacionats
17,00 €
Johann Wilhelm Trollmann "Rukeli". Samarreta-homenatge a Rukeli, campió de boxa alemany que va morir assassinat l'any 1944 en un camp de concentració.  Podeu llegir tota la biografia a la Viquipèdia. Serigrafia a dues...
17,00 €
Il·lustració de la Kris - RunAwayWithYou Independència és Revolució! Tres eixos: Independència - Socialisme - Feminisme Serigrafia a cinc tintes sobre samarreta de cotó orgànic.   

Configuració

Compartir

Menú